Babel'H - Centre d'Estudis de l'Hospitalet

Image from Google Jackets
Image from OpenLibrary

Associació educativa Itaca, l'illa de la Torrassa

By: Subject(s): Online resources: In: Educació social: revista d'intervenció sòcioeducativa 2012, Núm. 50 , p. 119-123.Summary: L’Associació Educativa Itaca és una entitat sense ànim de lucre del barri de Collblanc-Torrassa de la ciutat de l’Hospitalet de Llobregat. Va començar la seva tasca educativa el 1977 a través de l’educació en el lleure com esplai vinculat a la parròquia; no va ser fins a l’any 1985 quan es va constituir com Associació Educativa. Amb el temps la seva actuació ha anat creixent, consolidant i ampliant, tot treballant des de l’acció social per tal de millorar el treball amb infants, joves i famílies del barri.
List(s) this item appears in: Tria de novetats a Babel'H (1a quinzena Abril 2017)
Holdings: http://www.raco.cat/index.php/EducacioSocial/article/view/255378

L’Associació Educativa Itaca és una entitat sense ànim de lucre del barri de Collblanc-Torrassa de la ciutat de l’Hospitalet de Llobregat. Va començar la seva tasca educativa el 1977 a través de l’educació en el lleure com esplai vinculat a la parròquia; no va ser fins a l’any 1985 quan es va constituir com Associació Educativa. Amb el temps la seva actuació ha anat creixent, consolidant i ampliant, tot treballant des de l’acció social per tal de millorar el treball amb infants, joves i famílies del barri.

Av. Josep Tarradellas i Joan, 44 (Espai Molí) | 08901 L'Hospitalet de Llobregat | Tel. 933386091 | www.celh.cat | celh@celh.cat

El Centre d'Estudis de l'Hospitalet és una entitat sense ànim de lucre fundada l'any 1984

Powered by Koha