Babel'H - Centre d'Estudis de l'Hospitalet

Vista normal Vista MARC Vista ISBD

Set biblioteques públiques, vuit programes innovadors [Recurs electrònic]

Por: Bravo Jiménez, Pedro A.
Títulos uniformes: RACO (Articles) Tema(s): Hospitalet de Llobregat | Biblioteques públiques | Innovació en processos | Innovació en serveisRecursos en línea: http://raco.cat/index.php/Item/article/view/123335 En: Item: revista de biblioteconomia i documentació 2008: Núm.: 49Resumen: Es presenten set biblioteques públiques que han portat a terme programes innovadors i que han estat coronats per l’èxit. A través d’elles passem per tots els estadis de funcionament d’una biblioteca: organització dels serveis, planificació de la col·lecció d’una xarxa municipal, aplicació d’un programa de màrqueting, programes d’acollida dels immigrants, introducció de nous formats al servei de préstec i aplicació de les tecnologies de la informació per arribar al públic. Destaquen en totes elles, com a força motora, els professionals que hi treballen per a oferir millors serveis.
Lista(s) en las que aparece este ítem: Tria de novetats a Babel'H (2a quinzena Abril 2017)
Existencias: http://raco.cat/index.php/Item/article/view/123335

Es presenten set biblioteques públiques que han portat a terme programes innovadors i que han estat coronats per l’èxit. A través d’elles passem per tots els estadis de funcionament d’una biblioteca: organització dels serveis, planificació de la col·lecció d’una xarxa municipal, aplicació d’un programa de màrqueting, programes d’acollida dels immigrants, introducció de nous formats al servei de préstec i aplicació de les tecnologies de la informació per arribar al públic. Destaquen en totes elles, com a força motora, els professionals que hi treballen per a oferir millors serveis.

Av. Josep Tarradellas i Joan, 44 (Espai Molí) | 08901 L'Hospitalet de Llobregat | Tel. 933386091 | www.celh.cat | celh@celh.cat

El Centre d'Estudis de l'Hospitalet és una entitat sense ànim de lucre fundada l'any 1984

Con tecnología Koha