Babel'H - Centre d'Estudis de l'Hospitalet

Tria de novetats a Babel'H (2a quinzena Abril 2017)

This list contains 19 titles

Análisis del servicio ferroviario : El Prat de Llobregat - L'Hospitalet (Bellvitge) : Barcelona Sants: ferrocarril al aeropuerto / Corporación Metropolitana de Barcelona [(CMB)]. Unidad Operativa de Transportes. Servicio Tècnico de Explotación

by Corporació Metropolitana de Barcelona.

Publication details: [Barcelona] : CMB, 1980Other title: Análisi del servicio ferroviario : ferrocarril al aeropuerto .Availability: Not available: LOCALITZACIÓ EXTERNA: No disponible al CELH (1).
Barcelonès i el seu entorn [Document cartogràfic] / produït per: Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya

by Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya.

Edition: 6a ed.Publication details: Barcelona : Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya, 2014Availability: Items available for reference: CELH-BH: Consultable en sala (1)Call number: 5339-1. Not available: LOCALITZACIÓ EXTERNA: No disponible al CELH (1).
De les fronteres a la xarxa : experiència de psicomotricitat al barri del Gornal de l'Hospitalet de Llobregat / treball realitzat per diferents professionals dels serveis del barri que atenen a la petita infància i les famílies

Publication details: [Bellaterra] : [L'Hospitalet de Llobregat] : Universitat Autònoma de Barcelona, Institut de Ciències de l'Educació ; Ajuntament de l'Hospitalet, 2010Availability: Not available: LOCALITZACIÓ EXTERNA: No disponible al CELH (1).
Dificultats de convivència entre els grups d'estrangers i d'autòctons als barris del nord de l'Hospitalet de Llobregat i afectació en la seguretat [Recurs electrònic] / Emili Martínez Cañaveras

by Martínez Cañaveras, Emili | Guillén Lasierra, Francesc | Institut de Seguretat Pública de Catalunya | Universitat Oberta de Catalunya.

Series: Formació universitària 2009Online access: http://hdl.handle.net/2072/182676 Availability: http://hdl.handle.net/2072/182676 (1)
El Pla de Barcelona a la fi del s. XVIII : respostes al qüestionari de Francisco de Zamora / edició a cura de Jesús Burgueño

by Zamora, Francisco de | Burgueño, Jesús [ed.] | Societat Catalana de Geografia.

Language: Spanish, Catalan Publication details: Barcelona : Societat Catalana de Geografia, 2016Availability: Not available: LOCALITZACIÓ EXTERNA: No disponible al CELH (1).
Evaluación de las politicas de regeneración urbana sobre la cohesión social [Recurs electrònic] : caso de estudio barrio la Torrassa

by Igumenova, Larisa | Garcia Almirall, M. Pilar (Maria Pilar) | Escola Tècnica Superior d'Arquitectura de Barcelona | Escola Tècnica Superior d'Arquitectura del Vallès | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament de Construccions Arquitectòniques I.

Publication details: 2013Dissertation note: Projecte final de màster (universitari) -- Universitat Politècnica de Catalunya. Escola Tècnica Superior d'Arquitectura de Barcelona. Departament de Construccions Arquitectòniques I, 2013 (Màster en Gestió i Valoració Urbana) Online access: http://hdl.handle.net/2099.1/20434 Availability: Not available: LOCALITZACIÓ EXTERNA: No disponible al CELH (1).
Impacte econòmic de la reforma de la Granvia i la Plaça d'Europa a l'Hospitalet de Llobregat / Grup de Recerca AQR de la Universitat de Barcelona, Institut de Recerca d'Economia Aplicada (IREA) ; direcció: Manuel Artís, Jordi Suriñach

by Artís Ortuño, Manuel [ed.] | Suriñach Caralt, Jordi [ed.] | Universitat de Barcelona. Grup de Recerca Anàlisi Quantitativa Regional | Institut de Recerca d'Economia Aplicada (IREA) | Consorci per a la Reforma de la Granvia a l'Hospitalet de Llobregat.

Publication details: Hospitalet de Llobregat : Consorci per a la Reforma de la Granvia a l'Hospitalet de Llobregat, cop. 2009Availability: Not available: LOCALITZACIÓ EXTERNA: No disponible al CELH (1).
Itineraris escolars de joves immigrants d'ascendència sud-americana: una proposta de tipologies

by Termes López, Andreu.

Source: Revista catalana de sociologia. Online access: http://publicacions.iec.cat/repository/pdf/00000242/00000056.pdf Availability: http://publicacions.iec.cat/repository/pdf/00000242/00000056.pdf (1)
L'Emigració residencial del continu urbà del Barcelonès vers la resta de la Regió Metropolitana de Barcelona : fluxos migratoris, motivacions i factors de l'emigració dels municipi de Badalona, l'Hospitalet de Llobregat, Santa Coloma de Gramenet i Sant Adrià de Besòs, 1991-1996 / [Direcció: Oriol Nel.lo i Colom ; Coordinació: Antoni Durà i Guimerà]

by Nel·lo, Oriol, 1957- | Durà Guimerà, Antoni | Institut d'Estudis Metropolitans de Barcelona | Barcelonès (Catalunya). Consell Comarcal.

Publication details: 1998Availability: Not available: LOCALITZACIÓ EXTERNA: No disponible al CELH (1).
L'Hospitalet de Llobregat desaparegut / Josep Maria Solias

by Solías i Arís, Josep María.

Publication details: El Papiol : Efadós, 2017Availability: Items available for reference: CELH-BH: Consultable en sala (1)Call number: 1.8.2 SOL.
La Contaminació atmosfèrica a les comarques de Barcelona des de l'any 1983 / [coordinació: Ramon Rabella]

Series: Estudis i monografies (Barcelona (Província). Servei del Medi Ambient) ; 20Publication details: Barcelona : Diputació de Barcelona, Servei de Medi Ambient, 1999Availability: Not available: LOCALITZACIÓ EXTERNA: No disponible al CELH (1).
La Desamortizacióm de Mendizábal en las comarcas del llano de Barcelona y Bajo Llobregat / Elisa Badosa Coll

by Badosa Coll, Elisa.

Publication details: 1971Dissertation note: Tesi de llicenciatura, Universitat de Barcelona. Facultat de Filosofia i Lletres. Secció d'Historia, 1971 Availability: Not available: LOCALITZACIÓ EXTERNA: No disponible al CELH (1).
La Gent gran a la comarca del Barcelonès : informe aprovat a la Comissió de Pensionistes de CCOO del Barcelonès / Laura Diéguez Ferrer

by Diéguez Ferrer, Laura | Comissions Obreres del Barcelonès. Àrea Tècnica | Comissions Obreres del Barcelonès. Comissió de Pensionistes.

Publication details: [Barcelona] : CCOO Barcelonès, Àrea Tècnica, 2008Availability: Not available: LOCALITZACIÓ EXTERNA: No disponible al CELH (1).
La identidad cultural andaluza en Catalunya, a través del movimiento asociativo de las Comunidades Andaluzas en el Exterior [Recurs electrònic]

by Aguilar Majarón, Isabel.

Source: HMiC: història moderna i contemporàniaOnline access: http://raco.cat/index.php/HMiC/article/view/22062 Availability: http://raco.cat/index.php/HMiC/article/view/22062 (1)
La Realitat juvenil a l'àmbit metropolità [Recurs electrònic] / Observatori del Tercer Sector, Centre d'Estudis Sociològics sobre la Vida Quotidiana i el Treball (QUIT), Universitat Autònoma de Barcelona

by Observatori Català de la Joventut | Observatori del Tercer Sector | Centre d'Estudis Sociològics sobre la Vida Quotidiana i el Treball.

Publication details: Barcelona : Generalitat de Catalunya, Secretaría General de Joventut, 2006Online access: http://ddd.uab.cat/record/117095 Availability: http://ddd.uab.cat/record/117095 (1)
La variabilidad de la línea del color en los procesos migratorios: jóvenes dominicanos entre el ennegrecimiento y el emblanquecimiento [Recurs electrònic]

by Giliberti, Luca.

Source: Quaderns de l'Institut Català d'Antropologia. Online access: http://raco.cat/index.php/QuadernsICA/article/view/280185 Availability: http://raco.cat/index.php/QuadernsICA/article/view/280185 (1)
Mis manos, mi capital : els treballadors de la construcció, les CCOO i l'organització de la protesta a la Gran Barcelona (1964-1978) / José Fernando Mota Muñoz

by Mota Muñoz, José Fernando | Fundació Cipriano García-Arxiu Històric CONC.

Series: Materials d'història de l'arxiu (Comissions Obreres de Catalunya) ; 1Publication details: Alzira : Germania, cop. 2010Availability: Not available: CELH-BG: Accés remot (1). LOCALITZACIÓ EXTERNA: No disponible al CELH (1).
Set biblioteques públiques, vuit programes innovadors [Recurs electrònic]

by Bravo Jiménez, Pedro A.

Source: Item: revista de biblioteconomia i documentacióOnline access: http://raco.cat/index.php/Item/article/view/123335 Availability: http://raco.cat/index.php/Item/article/view/123335 (1)
Un Auditori nou per a la Torrassa

Publication details: [S.l.] : Obra Cultural de la Parròquia Mare de Déu dels Desamparats, 2001?Availability: Not available: LOCALITZACIÓ EXTERNA: No disponible al CELH (1).
Av. Josep Tarradellas i Joan, 44 (Espai Molí) | 08901 L'Hospitalet de Llobregat | Tel. 933386091 | www.celh.cat | celh@celh.cat

El Centre d'Estudis de l'Hospitalet és una entitat sense ànim de lucre fundada l'any 1984

Powered by Koha